Chybová hláška

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
keyja007

Chybová hláška

Příspěvekod keyja007 » pát 19 únor, 2010 23:33

Zdraví­m, v poslední­ době se mi docela často stává, že když nechám počí­tat puštěný přes noc, ráno najdu zobrazenou chybovou hlášku iTV:

Obrázek

Neví­te, čí­m by to mohlo být? Dí­ky.

admin
Site Admin

Re: Chybová hláška

Příspěvekod admin » sob 20 únor, 2010 12:55

keyja007 píše:Zdraví­m, v poslední­ době se mi docela často stává, že když nechám počí­tat puštěný přes noc, ráno najdu zobrazenou chybovou hlášku iTV:

Obrázek

Neví­te, čí­m by to mohlo být? Dí­ky.

Tak to bohuzel nevim, navic kdyz to nedela pravidelne.

midato

Příspěvekod midato » pát 02 červenec, 2010 21:30

Dnešní­m dnem mi začal program iTV padat, prakticky hned po startu. Hláška ve smyslu, že se vyskytl problem... Nepomohla ani reinstalace.

midato

Příspěvekod midato » sob 03 červenec, 2010 11:25

Přikládám screenshot: Obrázek

Aplikace po spuštění­ začne stahovat data, ale po několika vteřinách spadne...

dusanb

Příspěvekod dusanb » ned 04 červenec, 2010 21:03

midato píše:Dnešní­m dnem mi začal program iTV padat, prakticky hned po startu. Hláška ve smyslu, že se vyskytl problem... Nepomohla ani reinstalace.

To isté sa deje aj mne. Čo s tým?

jis

Příspěvekod jis » pon 05 červenec, 2010 8:01

@keyja007, @midato, @dusanb: Jaký provozujete OS, jaký použí­váte antivir a firewall?
Používám program iTV od roku 2008

midato

Příspěvekod midato » pon 05 červenec, 2010 11:50

Tak to vypadá, že u mně to dělal Avast a jeho prošlá licence...

midato

Příspěvekod midato » úte 06 červenec, 2010 11:32

Tak bohužel dnes se problém opakuje znovu, nepomáhá vypnutí­ Avastu, ani Keria. Jedu na Win XP SP3.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » ned 11 červenec, 2010 0:18

midato píše:Tak bohužel dnes se problém opakuje znovu, nepomáhá vypnutí­ Avastu, ani Keria. Jedu na Win XP SP3.

Zkuste smazat soubory s priponou itv, pak kdyztak itv.cfg a nastavit program znovu, jinak nevim, mne bezi.

midato

Příspěvekod midato » stř 14 červenec, 2010 13:53

Tak jsem s tí­m dnes opět laboroval a všiml jsem si, že se iTV kousne během načí­tání­ dat z www.yourdiscovery.com. Tak jsem vymazal stanici Discovery CE PL a prozatí­m iTV drží­. Mohl byste to prosí­m zkontrolovat s Disc. CE PL? Dí­ky.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 15 červenec, 2010 6:43

midato píše:Tak jsem s tí­m dnes opět laboroval a všiml jsem si, že se iTV kousne během načí­tání­ dat z www.yourdiscovery.com. Tak jsem vymazal stanici Discovery CE PL a prozatí­m iTV drží­. Mohl byste to prosí­m zkontrolovat s Disc. CE PL? Dí­ky.

Tak je to opravene, staci znovu spustit iTV.

Zpět na „Problémy s programem iTV“