Nenačítají se programy
Nenačítají se programy
Po spuštění aktualizace všech programů pak vidím pouze naše programy - tzn. 8 programů - ostatní se vůbec nezobrazí 

Re: Nenačítají se programy
Cessy píše:Po spuštění aktualizace všech programů pak vidím pouze naše programy - tzn. 8 programů - ostatní se vůbec nezobrazí
1. Mate posledni verzi programu 1.6.552?
2.Pise Vam ze je to registrovana verze programu?
3.Kterych 8 stanic jde videt?
u verze 1.6.556 se u proxy pripojeni nenacitaji programy
u verze 1.6.556 se u proxy pripojeni nenacitaji programy
Re: u verze 1.6.556 se u proxy pripojeni nenacitaji programy
mctom píše:u verze 1.6.556 se u proxy pripojeni nenacitaji programy
Chyba musi byt v te proxy protoze v rutine ktera stahuje data z internetu jsem uz dlouho nic nemenil...
mvysata píše:mctom píše:u verze 1.6.556 se u proxy pripojeni nenacitaji programy
Chyba musi byt v te proxy protoze v rutine ktera stahuje data z internetu jsem uz dlouho nic nemenil...
mozna uz to bylo i u starsich verzi - nektere se nactou - AXN digi tv,Discovery, Nat Geo Wild CE..., CInemax nenacitaji se CT1,2,NOVA PRIMA, vsechny HBO...
mctom píše:mvysata píše:mctom píše:u verze 1.6.556 se u proxy pripojeni nenacitaji programy
mozna uz to bylo i u starsich verzi - nektere se nactou - AXN digi tv,Discovery, Nat Geo Wild CE..., CInemax nenacitaji se CT1,2,NOVA PRIMA, vsechny HBO...
Tak to bude urcite problem proxy, jestli neco jede a neco ne. Zrejme to nejak blokuje a nebo treba meni kod stranky a tim padem se nevyparsuji spravna data, nevim.
Tak to bude urcite problem proxy, jestli neco jede a neco ne. Zrejme to nejak blokuje a nebo treba meni kod stranky a tim padem se nevyparsuji spravna data, nevim.[/quote]
ok díky
ok díky
Zpět na „Problémy s programem iTV“