Prima family
Prima family
Již druhý den se nenačítá program Prima Family.
Ještě jednou jsem to zkontroloval a na NTB jsem měl na dnes na Primě jedinný pořad MASH v 7:25
Když jsem aktualizoval pořady na dnes, je to OK.
Je to trochu divné chování programu. Mám nastaveny automatické aktualice, aktualizovat při spuštění.
Zkoušel jsem i aktualizovat chybějící data, poté i aktualizovat všechny dny a nakonec pomohlo aktualizovat tento den.
Ale teď když se dívám na zítřek a na pátek, tak je v programech Prima zase jen ten MASH v 7:25 a jiný program tam není!
Když jsem aktualizoval pořady na dnes, je to OK.
Je to trochu divné chování programu. Mám nastaveny automatické aktualice, aktualizovat při spuštění.
Zkoušel jsem i aktualizovat chybějící data, poté i aktualizovat všechny dny a nakonec pomohlo aktualizovat tento den.
Ale teď když se dívám na zítřek a na pátek, tak je v programech Prima zase jen ten MASH v 7:25 a jiný program tam není!
Dnes se situace opakuje. V programu PRIMA je jen ranní MASH a poté už nic. Při akrualizaci se načtou pořady pro dněšek, pro zítřek je tam opět jen MASH i když jsem se snažil načíst všechna data.
V nastavení mám zaškrtnuto aktualizovat po spuštění (program se spouští při staru Woken), ale pomůže jen ta ruční aktualizace a jen pro dnešek.
Trochu nepohodlné a nepraktické.
V nastavení mám zaškrtnuto aktualizovat po spuštění (program se spouští při staru Woken), ale pomůže jen ta ruční aktualizace a jen pro dnešek.
Trochu nepohodlné a nepraktické.
Zpět na „Problémy s programem iTV“