Nedostatky při tisku.

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
krkik

Nedostatky při tisku.

Příspěvekod krkik » sob 29 leden, 2011 12:55

1.
Narazil jsem na drobný nedostatek při tisku. Program mi nabí­zí­ tisk programu na týden, nebo na 14 dní­ dopředu. To je fajn, a funguje to.
V Sobotu, 29.1.2011 jsem si však chtěl vytisknout jen jeden konkrétní­ den. A sice pondělí­, 31.1.2011.
Nastavil jsem si tedy "Tisk od 31.1.2011 Pondělí­" a poté "Náhled tisku".
Zde se mohu přepnout na kteroukoli stránku v mém týdenní­m rozvrhu. V mém pří­padě jsem zůstal hned na té první­, tedy na pondělí­.
Po stisku "Vytisknout tuto stránku" však bohužel nevyjel výpis na právě zobrazené pondělí­, nýbrž na sobotu, tedy na "aktuální­ datum". Takže na den, který je dokonce i mimo zvolené časové rozmezí­.
Zkoušel jsem to několikrát, ale pokaždé se stejným výsledkem.
Dělám někde chybu, nebo se vloudil šotek do jinak velmi zdařilé aplikace?

2. Když už jsme u toho tisku. Možnosti formátování­ tisku mi celkem vyhovují­. Trošku nemilé je však to, že jsou nastaveny poměrně malé okraje. Při použití­ malého pí­sma se sice na stránku vejde ví­c sloupců, ale pokud chcete několik listů spojit třeba seší­vačkou, máte prostor tak půl centimetru. To není­ nic moc.
Dá se to nějak nastavit? Pokud ne, mohl by to být další­ námět pro autora....

Přeji všem pří­jemný den.

admin
Site Admin

Re: Nedostatky při tisku.

Příspěvekod admin » sob 29 leden, 2011 15:19

krkik píše:1.
Narazil jsem na drobný nedostatek při tisku. Program mi nabí­zí­ tisk programu na týden, nebo na 14 dní­ dopředu. To je fajn, a funguje to.
V Sobotu, 29.1.2011 jsem si však chtěl vytisknout jen jeden konkrétní­ den. A sice pondělí­, 31.1.2011.
Nastavil jsem si tedy "Tisk od 31.1.2011 Pondělí­" a poté "Náhled tisku".
Zde se mohu přepnout na kteroukoli stránku v mém týdenní­m rozvrhu. V mém pří­padě jsem zůstal hned na té první­, tedy na pondělí­.
Po stisku "Vytisknout tuto stránku" však bohužel nevyjel výpis na právě zobrazené pondělí­, nýbrž na sobotu, tedy na "aktuální­ datum". Takže na den, který je dokonce i mimo zvolené časové rozmezí­.
Zkoušel jsem to několikrát, ale pokaždé se stejným výsledkem.
Dělám někde chybu, nebo se vloudil šotek do jinak velmi zdařilé aplikace?

2. Když už jsme u toho tisku. Možnosti formátování­ tisku mi celkem vyhovují­. Trošku nemilé je však to, že jsou nastaveny poměrně malé okraje. Při použití­ malého pí­sma se sice na stránku vejde ví­c sloupců, ale pokud chcete několik listů spojit třeba seší­vačkou, máte prostor tak půl centimetru. To není­ nic moc.
Dá se to nějak nastavit? Pokud ne, mohl by to být další­ námět pro autora....

Přeji všem pří­jemný den.

Ad 1: Kouknu na to, zrejme tam bude chyba

Ad 2: Udelam tam volbu na sirsi okraj, to by mohlo stacit.

krkik

Dí­ky za rychlou reakci.

Příspěvekod krkik » ned 06 únor, 2011 10:15

Výborné! Tisk je nyní­ mnohem lepší­.
Ještě jednou děkuji....

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » ned 06 únor, 2011 15:35

jojo, neni zac.

Zpět na „Problémy s programem iTV“