Prima - neúplný program
Prima - neíºplný program
Všiml jsem si, že z programu Primy zmizely Zoufalé manželky. Záhy jsem zjistil, že vysvětlení je prosté, nejsou totiž uvedeny ani v datovém zdroji http://www.iprima.cz/program/21.01.2010, kde je uvedeno:
20:00 TOP STAR: Karel Gott (2/2)
23:05 Portrét dámy
Správně to má být takto:
20.00 TOP STAR: Karel Gott (2/2)
21.10 Mladší o pár let
22.05 Zoufalé manželky V (17)
23.05 Portrét dámy
Nedal by se program Primy získávat odjinud, když jsou vlastní stránky Primy k ničemu? A není to poprvé, co tam sami mají chyby, přitom všude jinde je to ok...
Správně to má být takto:
21.10 Mladší o pár let
23.05 Portrét dámy
Nedal by se program Primy získávat odjinud, když jsou vlastní stránky Primy k ničemu? A není to poprvé, co tam sami mají chyby, přitom všude jinde je to ok...
Používám program iTV od roku 2008
Re: Prima - neíºplný program
jis píše:Všiml jsem si, že z programu Primy zmizely Zoufalé manželky. Záhy jsem zjistil, že vysvětlení je prosté, nejsou totiž uvedeny ani v datovém zdroji http://www.iprima.cz/program/21.01.2010, kde je uvedeno:
Správně to má být takto:
21.10 Mladší o pár let
23.05 Portrét dámy
Chyby v programu muzou byt vsude a nechci iTV delat zavisle na jednom zdroji ale spise jak jen to bude mozne tak primo vyuzivat domovskych stranek televiznich stanic.
Tomu rozumím, jen mi fakt vrtá hlavou, proč vlastní stránky Primy neustále trpí chybami, které se přitom jinde neprojevují... Odkud jinde ten program berou, toť otázka. Z iPrima to asi nebude.mvysata píše:Chyby v programu muzou byt vsude a nechci iTV delat zavisle na jednom zdroji ale spise jak jen to bude mozne tak primo vyuzivat domovskych stranek televiznich stanic.
Dnes opět v iTV na Primě Zoufalé manželky chyběly, proč? Protože se dnešní den stahoval před týdnem. Opět tam měli chybu, někdo je na to mezitím pravděpodobně upozornil a chybu mezitím opravili.
Napadá mě možné řešení:
Co kdyby se programy pro aktuální den stahovaly znovu, aby byla jistota, že budou opravdu aktuální? Klidně ať je to volitelné, ale něco je s tím třeba udělat.
Napadá mě možné řešení:
Co kdyby se programy pro aktuální den stahovaly znovu, aby byla jistota, že budou opravdu aktuální? Klidně ať je to volitelné, ale něco je s tím třeba udělat.
jis píše:Dnes opět v iTV na Primě Zoufalé manželky chyběly, proč? Protože se dnešní den stahoval před týdnem. Opět tam měli chybu, někdo je na to mezitím pravděpodobně upozornil a chybu mezitím opravili.
Napadá mě možné řešení:
Tahle to bylo udelane ze zacatku, ale neni problem to udelat jako volbu ke kazde stanici zvlast. Aspon by si to kazdy nastavil u stanic z kteryma je problem.
jis píše:Však jsem byl také příznivcem původního řešení.
A nešlo by přidat i volbu, aby se v aktuální den zaktualizovaly všechny, ať je nemusím všechny jednotlivě zaškrtávat?
Aktualizovat vsechny by zase zbytecne zdrzovalo, spis bude lepsi ze si kazdy vybere stanice u kterych mel nekdy problem a tem ostatnim se budou dotahovat jen dalsi chybejici dny.
midato píše:Také se přikláním k této funkci, mně by přišla vhod zejména u sportovních pořadů, kdy také dochází občas ke změnám a např. ČT je operativně zařadí do svého programu. Dal by se zřejmě takto vyřešit i přetrvávající problém s Discovery CE (viz. můj příspěvek jinde).
jj, vyresim to v dalsi verzi, to nebude problem
Možnost byla do programu přidána, ale je nešikovné, že se stahování provádí po každém spuštění v rámci jednoho dne, stačilo by to pouze poprvé.mvysata píše:Aktualizovat vsechny by zase zbytecne zdrzovalo, spis bude lepsi ze si kazdy vybere stanice u kterych mel nekdy problem a tem ostatnim se budou dotahovat jen dalsi chybejici dny.jis píše:Však jsem byl také příznivcem původního řešení.
A nešlo by přidat i volbu, aby se v aktuální den zaktualizovaly všechny, ať je nemusím všechny jednotlivě zaškrtávat?
jis píše:Možnost byla do programu přidána, ale je nešikovné, že se stahování provádí po každém spuštění v rámci jednoho dne, stačilo by to pouze poprvé.mvysata píše:Aktualizovat vsechny by zase zbytecne zdrzovalo, spis bude lepsi ze si kazdy vybere stanice u kterych mel nekdy problem a tem ostatnim se budou dotahovat jen dalsi chybejici dny.jis píše:Však jsem byl také příznivcem původního řešení.
Tohle bylo takove rychle reseni pro tech par stanic, casem se snad podivam na nejake to vylepseni...
Tak já se řídím tímto programem, a tak sem myslel, že Zoufalé manželky už skončily, ale ejhle.....
a teďka najednou běží upoutávka v tv, tak by mě zajímalo o kolik dílů sem přišel....

superj píše:Tak já se řídím tímto programem, a tak sem myslel, že Zoufalé manželky už skončily, ale ejhle.....a teďka najednou běží upoutávka v tv, tak by mě zajímalo o kolik dílů sem přišel....
![]()
Je mi divny ze tam kazdy tyden chybi, no dejte si tam tu aktualizaci po kazdem spusteni a bude to v poradku.
Já to také nedokáži pochopit, jak může mít mateřský web Primy takové chyby a přitom všude jinde je to ok. To jsou paradoxy.mvysata píše:Je mi divny ze tam kazdy tyden chybi, no dejte si tam tu aktualizaci po kazdem spusteni a bude to v poradku.
Také jsme přišli o jeden díl, než jsem zjistil, že je to chybou v programu, který se stahoval týden dopředu.superj píše:Tak já se řídím tímto programem, a tak sem myslel, že Zoufalé manželky už skončily, ale ejhle.....a teďka najednou běží upoutávka v tv, tak by mě zajímalo o kolik dílů sem přišel....
![]()
Zpět na „Problémy s programem iTV“