Registrace programu
Registrace programu
Zdravím. Chtěl bych se zeptat co dělám špatně že mi nejde provést registrace probramu. Zadám jméno a emailovou adresu, kliknu na "Pokračovat na registrační stránku" a tím vše skončí. Dál se nic neděje. Děkuji za informaci.
Re: Registrace programu
semmira píše:Zdravím. Chtěl bych se zeptat co dělám špatně že mi nejde provést registrace probramu. Zadám jméno a emailovou adresu, kliknu na "Pokračovat na registrační stránku" a tím vše skončí. Dál se nic neděje. Děkuji za informaci.
Zrejme mate spatne nastaveny vychozi prohlizec internetu, zkontrolujte si zda mate jako vychozi prohlizec nastaveny treba Internet Explorer, v menu IE Nastroje, moznosti internetu, zalozka programy a pak vychozi webovy prohlizec nastavit Internet Explorer
Je to v pořádku
Omlouvám se ale již je to v pořádku, restartoval jsem PC. Měl bych však dotaz jaký je kontakt na platbu prostřednictvím PaySec. Díky
Re: Je to v pořádku
semmira píše:Omlouvám se ale již je to v pořádku, restartoval jsem PC. Měl bych však dotaz jaký je kontakt na platbu prostřednictvím PaySec. Díky
Platit lze bohuzel pouze pres PayPal (bud pres vlastni PayPal ucet nebo kreditni kartou), pres PaySec bohuzel ne.
Re: Aha
semmira píše:Jaj to jsem si to pomýlil. Asi bude nejlepší převodem. Nebo jde zaplatit běžnou kartou Visa od mBank?
Jestli mate povolene internetove platby tak ano. Na registracni strance zvolite PayPal a pak se doplni udaje o karte a je to.
Re: Asi OK
semmira píše:Neumím sice anglicky ale řekl bych že to proběhlo v pořádku.
Jojo, klic mate na mailu...
Zdravím,
mám obdobný problém jako semmira. Na základě naší mailové korespondence jsem se rozhodl testnout iTV pod Wine. Vypadá to, že by to mohlo běžet. Nefunguje sice korektně zobrazení oken (ty vyskakovací s infem o pořadu, některé položky v submenu apod.), ale jinak v pohodě.
Určitě si s tím ještě pohraji a dám vědět. Bohužel tlačítko "Pokračovat na registrační stránku" nereaguje. Ne, IE v systému nemám nastaven jako default browser Ale mám nastaven Firefox, bohužel se otevření nového okna/tabu browseru neprovede. Mohu zaslat "Registrační klíč" pro přidělení variabilního symbolu (a následného licenčního klíče) například mailem ?
Díky...
mám obdobný problém jako semmira. Na základě naší mailové korespondence jsem se rozhodl testnout iTV pod Wine. Vypadá to, že by to mohlo běžet. Nefunguje sice korektně zobrazení oken (ty vyskakovací s infem o pořadu, některé položky v submenu apod.), ale jinak v pohodě.
Určitě si s tím ještě pohraji a dám vědět. Bohužel tlačítko "Pokračovat na registrační stránku" nereaguje. Ne, IE v systému nemám nastaven jako default browser Ale mám nastaven Firefox, bohužel se otevření nového okna/tabu browseru neprovede. Mohu zaslat "Registrační klíč" pro přidělení variabilního symbolu (a následného licenčního klíče) například mailem ?
Díky...
ventil píše:Zdravím,
Díky...
Na Linux bohuzel klic pridelit nejde, chybi nektere udaje pro jeho vytvoreni takze by klic nefungoval spravne. Takze tam muzete mit jedine free verzi.
To je špatná zpráva.
To nemáte jinou možnost jak vygenerovat licenční klíč offline, na základě dodaného registračního klíče? Nemám tušení jakými kouzly ten licenční klíč generujete, ale když je teda licencován na HW, šlo by pro jeho vytvoření použít Windows a pak jej pouze proužívat pod Linuxem nebo se nejedná jen o vytvoření, ale i o kontrolu - program neumí ověřit správnost řetězce bez prostředí Win ?
Díky za odpověď
To nemáte jinou možnost jak vygenerovat licenční klíč offline, na základě dodaného registračního klíče? Nemám tušení jakými kouzly ten licenční klíč generujete, ale když je teda licencován na HW, šlo by pro jeho vytvoření použít Windows a pak jej pouze proužívat pod Linuxem nebo se nejedná jen o vytvoření, ale i o kontrolu - program neumí ověřit správnost řetězce bez prostředí Win ?
Díky za odpověď
ventil píše:To je špatná zpráva.
Díky za odpověď
No je to trochu slozitejsi, kazdopadne program je urcen pouze pro Windows.
Zpět na „Problémy s programem iTV“