Eset

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
MK

Eset

Příspěvekod MK » sob 18 červenec, 2009 15:49

Dnes mi při testu eset nahlásil jako infikované tyto soubory ze složky s iTV: iTVsetup.exe a iTV.exe.bak. Hlásí­ to jako TrojanDownloader. Umí­stila jsem je do karantény, pro běch programu jako takového potřeba nejsou, ale předpokládám, že se bude jednat o falešný poplach, že? Doufám. :wink:

admin
Site Admin

Re: Eset

Příspěvekod admin » stř 22 červenec, 2009 12:45

MK píše:Dnes mi při testu eset nahlásil jako infikované tyto soubory ze složky s iTV: iTVsetup.exe a iTV.exe.bak. Hlásí­ to jako TrojanDownloader. Umí­stila jsem je do karantény, pro běch programu jako takového potřeba nejsou, ale předpokládám, že se bude jednat o falešný poplach, že? Doufám. :wink:

To je problem Esetu, ne programu iTV.

Vik

Příspěvekod Vik » stř 22 červenec, 2009 21:10

Souhlas. Ale dotycne soubory nejsou k nicemu, lze v klidu natvrdo smazat - taky mam ESET a v adresari tyto soubory uz kolik mesicu vubec nemam, iTV funguje bez problemu a ESET nema duvod rvat... :)

falcen99

eset a itv

Příspěvekod falcen99 » úte 04 srpen, 2009 15:21

Ja jsem to udelal jednoduseji dal jsem do vyjimky controly souboru cely adresar ITv a mam od te doby pokoj at mam v adresari co chci.

Zpět na „Problémy s programem iTV“