Porušení práv
Porušení práv
Po přeinstalaci systému jsem znovu nainstaloval iTV, zadal registrační kód, aktualizoval program na poslední verzi, a po aktualizaci programů mám stále u kanálů ČT1, ČT2 a í“čko napsáno místo programů Porušení práv. Zkoušel jsme několikrát funkci Aktualizovat všechny dny, ale vždy to skončilo po chvíli tak, že program spadl a nebo totálně zatuhnul. Zkoušel jsem ho i odinstalovat a přeinstalovat znovu, několikrát ale vždy je to stejné. Nevíte čím by to mohlo být?
Re: Porušení práv
Sorrowdy píše:Po přeinstalaci systému jsem znovu nainstaloval iTV, zadal registrační kód, aktualizoval program na poslední verzi, a po aktualizaci programů mám stále u kanálů ČT1, ČT2 a í“čko napsáno místo programů Porušení práv. Zkoušel jsme několikrát funkci Aktualizovat všechny dny, ale vždy to skončilo po chvíli tak, že program spadl a nebo totálně zatuhnul. Zkoušel jsem ho i odinstalovat a přeinstalovat znovu, několikrát ale vždy je to stejné. Nevíte čím by to mohlo být?
Smazte vsechny soubory s priponou itv a pustte program znovu, dohraje si spravna data.
Zpět na „Problémy s programem iTV“