Porušení práv

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
Sorrowdy

Porušení­ práv

Příspěvekod Sorrowdy » stř 25 březen, 2009 15:02

Po přeinstalaci systému jsem znovu nainstaloval iTV, zadal registrační­ kód, aktualizoval program na poslední­ verzi, a po aktualizaci programů mám stále u kanálů ČT1, ČT2 a í“čko napsáno mí­sto programů Porušení­ práv. Zkoušel jsme několikrát funkci Aktualizovat všechny dny, ale vždy to skončilo po chví­li tak, že program spadl a nebo totálně zatuhnul. Zkoušel jsem ho i odinstalovat a přeinstalovat znovu, několikrát ale vždy je to stejné. Neví­te čí­m by to mohlo být?

admin
Site Admin

Re: Porušení­ práv

Příspěvekod admin » stř 25 březen, 2009 15:15

Sorrowdy píše:Po přeinstalaci systému jsem znovu nainstaloval iTV, zadal registrační­ kód, aktualizoval program na poslední­ verzi, a po aktualizaci programů mám stále u kanálů ČT1, ČT2 a í“čko napsáno mí­sto programů Porušení­ práv. Zkoušel jsme několikrát funkci Aktualizovat všechny dny, ale vždy to skončilo po chví­li tak, že program spadl a nebo totálně zatuhnul. Zkoušel jsem ho i odinstalovat a přeinstalovat znovu, několikrát ale vždy je to stejné. Neví­te čí­m by to mohlo být?

Smazte vsechny soubory s priponou itv a pustte program znovu, dohraje si spravna data.

Sorrowdy

dí­ky

Příspěvekod Sorrowdy » stř 25 březen, 2009 16:36

Děkuji, pomohlo to :)

Zpět na „Problémy s programem iTV“