Kino Barrandov
Kino Barrandov
Od 18.4. vysílá nová stanice "Kino Barrandov" stále čekám na přidání této stanice do programu iTV, ale nic se neděje kdy bude aktualizace?!
Re: Kino Barrandov
Pokud nejsou dostupná vhodná data tak je problém stanici přidat, do nové verze ho ale přidám i když bez obrázků a s krátkým popisem, nic vhodnějšího pro iTV zatím není ale to je jen otázka času kdy se to někde objeví a půjde to použít
Po odinstalování, smazání složky s programem a nové nainstalování programu už Kino Barrandov šlape .
Nezapomeňte si před odinstalací zazálohovat ve složce s programem klíč itv.key, který po přeinstalování opět nakopírujete do složky s programem.
Å koda jen, že autor programu neudělá sám nějakou opravenou verzi, když jsme mu za plnou verzi zaplatili
Nezapomeňte si před odinstalací zazálohovat ve složce s programem klíč itv.key, který po přeinstalování opět nakopírujete do složky s programem.
Å koda jen, že autor programu neudělá sám nějakou opravenou verzi, když jsme mu za plnou verzi zaplatili
Naposledy upravil(a) avod dne čtv 18 červen, 2015 19:22, celkem upraveno 1 x.
avod píše:Å koda jen, že autor programu neudělá sám nějakou opravenou verzi, když jsme mu za plnou verzi zaplatili
Nejde na dálku opravit něco co jinde funguje, o tom smazání dat jsem psal na začátku, odinstalace a nová instalace je íºplně to samé, žádná data navíc tam nejsou a nainstaloval jste tam tu samou verzi co tam byla předtím a nefungovala.
admin píše:avod píše:Å koda jen, že autor programu neudělá sám nějakou opravenou verzi, když jsme mu za plnou verzi zaplatili
Nejde na dálku opravit něco co jinde funguje, o tom smazání dat jsem psal na začátku, odinstalace a nová instalace je íºplně to samé, žádná data navíc tam nejsou a nainstaloval jste tam tu samou verzi co tam byla předtím a nefungovala.
Já jsem četl pouze toto vlákno a tady se o smazání dat nic nepíše, tak sorry
Tak to bylo v jinem. Sorry
Zpět na „Problémy s programem iTV“