Po více než roce bezproblémového používaní exportu, se mi přestali aktualizovat pořady.
Prográm hlásí že bylo vše správně vyexportováno (včera 51 pořadů, dnes 46) V kalendáři se už víc než týden ale nic nemění.
Když zadám URL exportu do prohlížeče a soubor stáhnu a otevřu v texťáku zobrazí se staré íºdaje, Takže je jasné že google kalendář nemůže správně aktualizovat. Takže , kde by mohl být zakopaný pes?
Nefunkční export pořadů k upozornění
Vypnul jsem Firewal ve windows, jiný nepoužívám, antivir jsem taky pro jistotu vypnul, bohužel to nepomohlo.
Je pravda že minulý měsic jsem obnovoval licenci a v té době problémy začaly. Tehdy se mi taky přestaly pořady obnovovat, ale nějak se mi to pak podařilo rozběhnout. Teď ovšem to už nejde vůbec. Nemám tušení jestli to může s obnovením licence souviset.
Je pravda že minulý měsic jsem obnovoval licenci a v té době problémy začaly. Tehdy se mi taky přestaly pořady obnovovat, ale nějak se mi to pak podařilo rozběhnout. Teď ovšem to už nejde vůbec. Nemám tušení jestli to může s obnovením licence souviset.
Poslete mi na mail nazev toho souboru co se exportuje a dejte rucne export z iTV, podivam se jestli se to tam ulozilo. A napiste mi presny cas kdy jste export udelal abych zkontroloval jestli to treba neni pod jinym jmenem.
Ja to ted zkousel, i jsem si prodlouzil klic a jmeno normalne zustalo to puvodni a export mi sel. Podle mne neco blokuje to odesilani.
Ja to ted zkousel, i jsem si prodlouzil klic a jmeno normalne zustalo to puvodni a export mi sel. Podle mne neco blokuje to odesilani.
Re: Nefunkční export pořadů k upozornění
Zdravím.
V nastavení zaškrtmu Po spuštění aktualizovat TV program pro aktuální den.Potvrdím OK a když nastavení znovu otevřu, tak tato volba není označena. Chyba programu nebo u mě ?
V nastavení zaškrtmu Po spuštění aktualizovat TV program pro aktuální den.Potvrdím OK a když nastavení znovu otevřu, tak tato volba není označena. Chyba programu nebo u mě ?
Re: Nefunkční export pořadů k upozornění
Musí se vybrat stanice a pak to zaskrknout. Nastavuji se kazda stanice zvlast
Zpět na „Problémy s programem iTV“