Program po spuštění je vypnut OS
Program po spuštění je vypnut OS
Mám OS Windows 7 Home Premium 64bit. V poslední době žádné problémy s programem iTV nebyly. PC včetně programu na noc vypínám. Dnes po zapnutí PC a spuštění iTV se počaly stahovat aktualizace,ale pak se objevila hláška OS, že se objevil problém a program musí být ukončen. Dělal jsem vše možné čištění PC,obnovení systému, restarty a opětovná instalace iTV, aktualizace dat při +ctrl,ale program stále padá. Může mně někdo poradit jak dál ( mimo prohození PC oknem )
mvysata píše:Zkuste smazat soubor itv.cfg, treba je problem tam.
Joj to se mně ulevilo. Pomoc byla íºčinná. Teď jen zase opět vše nastavit.
Kdybych věděl "kdo" za to může, dám mu pořádný pohlavek ( sobě už jsem dal ! )
Tak ještě jednou moc díky za radu ! Měl jsem obavu,že při odinstalaci, nebo jiném mazání, bych musel žádat o novou registraci.
P.S. Ještě jednou moc díky a přeji pohodové a veselé prožití svátků a co nejvíce spokojených uživatelů v N.roce.
Re: Program po spuštění je vypnut OS
Olda píše:Mám OS Windows 7 Home Premium 64bit. V poslední době žádné problémy s programem iTV nebyly. PC včetně programu na noc vypínám. Dnes po zapnutí PC a spuštění iTV se počaly stahovat aktualizace,ale pak se objevila hláška OS, že se objevil problém a program musí být ukončen. Dělal jsem vše možné čištění PC,obnovení systému, restarty a opětovná instalace iTV, aktualizace dat při +ctrl,ale program stále padá. Může mně někdo poradit jak dál ( mimo prohození PC oknem )
Mám stejný OS. Zhruba ve stejnou dobu jsem měl íºplně stejný problém. Po asi 10. vynuceném ukončení jsem to vzdal. Další den program spustit šel, ale již se nespouští při startu Windows, přesto že je to v nastavení zaškrtnuto. Musím ho stále spouštět ručně. Nějaká rada?
mvysata píše:Zrejme se spousti ze spatneho umisteni, po rucnim spustenim prejdete do nastaveni programu, zkontrolujte ze je zaskrtnute Spousteni po startu a pak dejte OK. Nastavi se tak spravna slozka pro spousteni.
V dotazu jsem uvedle, že JE zaškrtnuto Spouštět automaticky při startu Windows. Přesto jsem zkusil zaškrtnutí zrušit, restartovat PC, nově zaškrtnout. Nepomohlo. Tak jsem smazal konfigurační soubor itv.cfg Nepomohlo. Ani s novým cfg souborem se program při startu Windows nezpustí.
Tak pak jedine jestli ho nejaky startup manager nebo neco podobneho neblokuje, opravdu nevim co tam mate nainstalovane, chce to vyzkouset jestli vubec system zkousi iTV spustit.
A podivejte se do registru pres regedit.exe jestli je cesta k itv zadana v
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
mvysata píše:Tak pak jedine jestli ho nejaky startup manager nebo neco podobneho neblokuje, opravdu nevim co tam mate nainstalovane, chce to vyzkouset jestli vubec system zkousi iTV spustit.
Cesta je zadána. Mám tam ještě dalších 5 programů a ty se spouštějí správně.
Zpět na „Problémy s programem iTV“