Zdravím, potřeboval bych poradit.
Program iTV umožňuje exportovat do google kalendáře pořady pro upozornění. Mi tato funkce nefunguje...
Pořady k upozornění nastavit jde a v PC to funguje korektně. Pokud přes menu vyberu položku Export pořadů k upozornění, naskoči okno s dalšími volbami a adresou toho kalendáře. Po odeslání Exportovat nyní pak naskočí okno s počtem exportovaných pořadů.
Problém je, že se žádné záznamy v google kalendáři nezobrazí, a jak mi psal autor, v exportovaném souboru na adrese www.kuma.cz/export/itv_xxxx.ics nic není.
Ptám se, nesetkal jste se někdo s podobným problémem ? Vysvětlení autora, že jemu tato funkce funguje mě moc neuspokojila, já bych potřeboval, aby to fungovala i mně. Mám Win7, Anitiir od Nortona, ale zkoušel jsem vypnout jak ten tak i firewall. Zkoušel jsem to provést jak v práci /kde jsme za proxy/ tak i doma. Žádné chyby to nehlásí, jen se nic neexportuje. Verze iTV 1.7.619.
Díky za každý podnět k vyřešení problému.
Nefunguje export pořadů k upozornění
Ahoj.
Mám stejný problém s exportem pořadů k upozornění. Taktéž když v menu programu vyberu Export pořadů k upozornění a následně dám exportovat objeví se mi okno s počtem exportovaných pořadů. Když poté zadám URL adresu do Google kalendáře tak se mi nic v kalendáři neobjeví i když mám vybráno zobrazování v kalendáři. Přikládám video jako důkaz o nefunkčnosti exportování.
http://www.youtube.com/watch?v=2h5geun_zBw
Mám stejný problém s exportem pořadů k upozornění. Taktéž když v menu programu vyberu Export pořadů k upozornění a následně dám exportovat objeví se mi okno s počtem exportovaných pořadů. Když poté zadám URL adresu do Google kalendáře tak se mi nic v kalendáři neobjeví i když mám vybráno zobrazování v kalendáři. Přikládám video jako důkaz o nefunkčnosti exportování.
http://www.youtube.com/watch?v=2h5geun_zBw
Nemůžu souhlasit, že je to bezproblémové...
Třeba nyní jsem to zkoušel znova. Exportovaly se mi 3 pořady. V googlu v kalendáři nevidím nic, dejme tomu, že to google kalendář zpracuje později.
Jenže, když dám adresu do url adresy prohlížeče, tak se mně ptá, zda to chci uložit nebo otevřít. Ať už zvolím cokoliv a otevřu třeba přímo v Outlooku 2010, který ics umí, tak v daném souboru nic není.
Má 446 bajtů, žádný pořád tam není. Pokud tedy export ať už z jakéhokoliv důvodu neproběhl, neměl by aspň program zahlásit "Export pořadů k upozornění neproběhl!" Pokud mi však v okně vyskočí hláška "Exportováno 3 pořadů", tak proč na té adrese nejsou ? To přece nemá nic společného s kalendářem google a pozdějí aktualizaci. Teda, pokud správně chápu, že když mi program nahlásí, že bylo exportováno 3 pořadů, že byly skutečně zapsány... Nebo to tak není ??
Třeba nyní jsem to zkoušel znova. Exportovaly se mi 3 pořady. V googlu v kalendáři nevidím nic, dejme tomu, že to google kalendář zpracuje později.
Jenže, když dám adresu do url adresy prohlížeče, tak se mně ptá, zda to chci uložit nebo otevřít. Ať už zvolím cokoliv a otevřu třeba přímo v Outlooku 2010, který ics umí, tak v daném souboru nic není.
Má 446 bajtů, žádný pořád tam není. Pokud tedy export ať už z jakéhokoliv důvodu neproběhl, neměl by aspň program zahlásit "Export pořadů k upozornění neproběhl!" Pokud mi však v okně vyskočí hláška "Exportováno 3 pořadů", tak proč na té adrese nejsou ? To přece nemá nic společného s kalendářem google a pozdějí aktualizaci. Teda, pokud správně chápu, že když mi program nahlásí, že bylo exportováno 3 pořadů, že byly skutečně zapsány... Nebo to tak není ??
Nasel jsem tam chybu, ze se i pri neodeslanem exportu zobrazi hlaseni ze vse probehlo v poradku, jinak ten posledni export s 446 bajty je ze vcerejska z pul 4 odpoledne, je v nem jeden porad. Takze se Vam to dneska nevyexportovalo.
Jeste jsem tam opravil par chyb ktere mi vypsal validator na ics format http://icalvalid.cloudapp.net/ tak uvidime.
Jeste jsem tam opravil par chyb ktere mi vypsal validator na ics format http://icalvalid.cloudapp.net/ tak uvidime.
mvysata píše:Nasel jsem tam chybu, ze se i pri neodeslanem exportu zobrazi hlaseni ze vse probehlo v poradku, jinak ten posledni export s 446 bajty je ze vcerejska z pul 4 odpoledne, je v nem jeden porad. Takze se Vam to dneska nevyexportovalo.
Ok, díky, zítra si s tím zase trochu pohraji... Dneska jsem těch exportů dělal více a vždy stejný výsledek, předpokládám, že pokud tam byl 1 pořád, tak byl staršího data, protože dneska a zítra, kdy jsem tam pořady dával v outlooku nebyly /na starší dny jsem se nedíval/...
edit: aha ze včerejška, tak to vysvětluje, proč jsem tam na dnes a zítra nic neviděl...
Ted jsem zkousel export 2x po sobe po aktualizaci nove verze a export probehl do cca 2sekund /predtim to trvalo 10 i vice/ a oba exporty probehly uspesne...
Zitra dopoledne to jeste vyzkousim v praci, kde jsem za proxynou, jestli nahodou toto nebyl problem, ale tusim ze proxyna se nekde nastavovala ale to vyzkousim az zitra...
Prozatim to vypada na dobre ceste...
Zitra dopoledne to jeste vyzkousim v praci, kde jsem za proxynou, jestli nahodou toto nebyl problem, ale tusim ze proxyna se nekde nastavovala ale to vyzkousim az zitra...
Prozatim to vypada na dobre ceste...
Hm, tak za problémy zřejmě nějak může i proxy. Včera doma ten export fungoval perfektně. Teď, když jsem za proxynou, tak když jsem jí v nastavení nepovolil, tak to při exportu vyhodilo chybovou hlášku o neprovedeném exportu.
Když jsem proxynu zapnul a vyplnil adresu a port, tak jsem dostal správný počet exportovaných souborů, zobrazuje se i správný čas exportu, ale po vložení adresy do URL řádku prohlížeče, tam ty pořady prostě nejsou. Když jsem se připojil mimo proxy, je tam cca 17 pořadů a něco kolem 5kB dat. Když jsem na proxyně, tak těch pořadů je podstatně méně a velikost asi 2,47kB.
Můžete mi potvrdit, kolik těch záznamů tam na serveru ve skutečnosti mám a jaká je velikost toho souboru ?
Vypadá to, že ten export snad i přes tu proxynu proběhl, ale ten soubor, co mi prohlížeč vrátí je staršího data, zřejmě u nás na serverech za proxy, něco jako u obrázku apod, pokud je stejná cesta a název, tak se znova nestahuje. Ale je tam jiná velikost, tak nevím...
Když jsem proxynu zapnul a vyplnil adresu a port, tak jsem dostal správný počet exportovaných souborů, zobrazuje se i správný čas exportu, ale po vložení adresy do URL řádku prohlížeče, tam ty pořady prostě nejsou. Když jsem se připojil mimo proxy, je tam cca 17 pořadů a něco kolem 5kB dat. Když jsem na proxyně, tak těch pořadů je podstatně méně a velikost asi 2,47kB.
Můžete mi potvrdit, kolik těch záznamů tam na serveru ve skutečnosti mám a jaká je velikost toho souboru ?
Vypadá to, že ten export snad i přes tu proxynu proběhl, ale ten soubor, co mi prohlížeč vrátí je staršího data, zřejmě u nás na serverech za proxy, něco jako u obrázku apod, pokud je stejná cesta a název, tak se znova nestahuje. Ale je tam jiná velikost, tak nevím...
Ještě dotaz, nešlo by program nastavit na autodetekci proxy, jak to mají třeba prohlížeče IE či Firefox, abych to nemusel pořát zapínat a vypínat ?
A nevím, jestli je to technicky možné, ale aby se stahovaly data vždy ze serveru www.kuma.cz? Mám zaplou proxy a vrací mi soubor 2,47kB, když se připojím přes jinou síť mimo proxy, mám soubor 4,55kB
A nevím, jestli je to technicky možné, ale aby se stahovaly data vždy ze serveru www.kuma.cz? Mám zaplou proxy a vrací mi soubor 2,47kB, když se připojím přes jinou síť mimo proxy, mám soubor 4,55kB
Rodsten píše:Ještě dotaz, nešlo by program nastavit na autodetekci proxy, jak to mají třeba prohlížeče IE či Firefox, abych to nemusel pořát zapínat a vypínat ?
Mohl bych to tam udelat ze v pripade ze bude nastavene proxy a nepujde pripojeni (cili budete mit prime pripojeni) tak to zkusi bez ni az do dalsi nedostupnosti internetu.
Te druhe otazce nerozumim. Nevim co myslite ze se stahuje, zrejme to ta proxy orezava a nebo tam neco pridava, proto mozna nefunguje ani ten export, nevim.
Zpět na „Problémy s programem iTV“