Nějak mi nejde kolečkem zobrazit odkaz na CSFD jak tomu bylo dřív. Nejde, ani když chci přímo na programu kliknout na "najít pořad na CSFD.cz". Zkoušel jsem přeinstalaci, ale pořád nic. Je chyba u mě nebo v programu?
Díky za odpověď.
nefunguje odkaz na CSFD
Re: nefunguje odkaz na CSFD
avod píše:Nějak mi nejde kolečkem zobrazit odkaz na CSFD jak tomu bylo dřív. Nejde, ani když chci přímo na programu kliknout na "najít pořad na CSFD.cz". Zkoušel jsem přeinstalaci, ale pořád nic. Je chyba u mě nebo v programu?
Díky za odpověď.
Chyba bude v systemu ve vyberu prohlizece, zrejme neni nastaveny defaultni prohlizec na internetove stranky. V Moznosti internetu v ovladacich panelech zkuste dat Obnovit nastaveni aplikace Internet Explorer v zalozce Upresnit
VYŘEŠENO
VYŘEŠENO
Ano, "problém" vyřešen. Používám Maxthon, dřív šlo vše OK přes něj. Nastavil jsem jako defaultní prohlížeč IE 8 a odkazy se otvíraly v něm. Potom jsem nastavil jako defaultní vyhledávač Maxthon a už se mi otvírají odkazy zase v něm. Takže díky- VYŘEÅ ENO
Chyba bude v systemu ve vyberu prohlizece, zrejme neni nastaveny defaultni prohlizec na internetove stranky. V Moznosti internetu v ovladacich panelech zkuste dat Obnovit nastaveni aplikace Internet Explorer v zalozce Upresnit
Ano, "problém" vyřešen. Používám Maxthon, dřív šlo vše OK přes něj. Nastavil jsem jako defaultní prohlížeč IE 8 a odkazy se otvíraly v něm. Potom jsem nastavil jako defaultní vyhledávač Maxthon a už se mi otvírají odkazy zase v něm. Takže díky- VYŘEÅ ENO
Zpět na „Problémy s programem iTV“