Nefungují stanice Nova a Nova Cinema

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
Hrady

Nefungují­ stanice Nova a Nova Cinema

Příspěvekod Hrady » úte 13 červenec, 2010 11:46

Zdraví­m, z nějakého neznámého důvodu se mi nenačí­tá program stanic Nova a Nova Cinema. zkoušel jsem i odstranit soubory itv a konfiguraci a nastavit program znovu, ale bez íºspěchu.

Děkuji za radu/opravu.

admin
Site Admin

Re: Nefungují­ stanice Nova a Nova Cinema

Příspěvekod admin » úte 13 červenec, 2010 21:02

Hrady píše:Zdraví­m, z nějakého neznámého důvodu se mi nenačí­tá program stanic Nova a Nova Cinema. zkoušel jsem i odstranit soubory itv a konfiguraci a nastavit program znovu, ale bez íºspěchu.

Děkuji za radu/opravu.

Ted jsem to zkousel a normalne to nacita takze problem bude nekde u Vas.

Hrady

Příspěvekod Hrady » čtv 15 červenec, 2010 12:54

Zdraví­m znovu,
už jsem vyzkoušel snad všechny možnosti, a stále se mi nedaří­ stanice Nova a Nova Cinema v programu iTV načí­st. Zkoušel jsem si zaškrtnout jen tyto dvě stanice a dát načí­st všechna data, a program téměř okamžitě (ani ne po vteřině) řekl že hotovo. Mám pocit že iTV se ani nesnaží­ o spojení­ se servery s daty. Prosí­m o pomoc. Klidně poskytnu nějaké bližší­ informace, pokud budou třeba.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 15 červenec, 2010 13:13

Hrady píše:Zdraví­m znovu,
už jsem vyzkoušel snad všechny možnosti, a stále se mi nedaří­ stanice Nova a Nova Cinema v programu iTV načí­st. Zkoušel jsem si zaškrtnout jen tyto dvě stanice a dát načí­st všechna data, a program téměř okamžitě (ani ne po vteřině) řekl že hotovo. Mám pocit že iTV se ani nesnaží­ o spojení­ se servery s daty. Prosí­m o pomoc. Klidně poskytnu nějaké bližší­ informace, pokud budou třeba.

Program musi psat ze je to registrovaná verze a v okně Přehled událostí­ a hlášení­ musí­ být na začátku napsáno že Program iTV je v aktuální­ verzi, pak to musí­ fungovat.

Hrady

Příspěvekod Hrady » čtv 15 červenec, 2010 14:19

Jejda, omouvám se za zmatky, vůbec jsem si nevšiml, že se mi po vrácení­ notebooku z reklamace ztratila registrace a licence k iTV.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 15 červenec, 2010 17:48

Hrady píše:Jejda, omouvám se za zmatky, vůbec jsem si nevšiml, že se mi po vrácení­ notebooku z reklamace ztratila registrace a licence k iTV.

Tak klic jsem Vam ted poslal takze je to OK :)

Zpět na „Problémy s programem iTV“