jsem novým uživatelem Vašeho programu a zatím jsem velmi spokojený, našel jsem ale jeden problém. Kanál ESPN America, můj vůbec nejoblíbenější

RebelMe píše:Dobrý den,
jsem novým uživatelem Vašeho programu a zatím jsem velmi spokojený, našel jsem ale jeden problém. Kanál ESPN America, můj vůbec nejoblíbenější, je sice v nabídce, ale jeho data se nenačítají, takže program není k dispozici. Å lo by to prosím nějak vyřešit?
mvysata píše:
Jasne, podivam se na to a dam vedet.
---
Tak jsem to hned zkousel a funguje to, jestli treba nebyl problem s jejich serverem protoze uz to bezi a normalne to nacita
RebelMe píše:mvysata píše:
---
Tak jsem to hned zkousel a funguje to, jestli treba nebyl problem s jejich serverem protoze uz to bezi a normalne to nacita
Říkal jsem si, že to nechám pár dní být, jestli se to nechytne, ale zatím nic...vždycky při spuštění vpravo dole na ikoně vidím "Stahuji data z espnamerica.com" (nebo tak něco), program se ale nezobrazuje. Moje systémová specifikace - Win7 32bit build 7600
A příkládám screenshot:
mvysata píše:RebelMe píše:mvysata píše:
---
Říkal jsem si, že to nechám pár dní být, jestli se to nechytne, ale zatím nic...vždycky při spuštění vpravo dole na ikoně vidím "Stahuji data z espnamerica.com" (nebo tak něco), program se ale nezobrazuje. Moje systémová specifikace - Win7 32bit build 7600
A příkládám screenshot:
Nechapu jak je mozne ze Vam data nestahuje ale pred chvili jsem to zkousel a jde mi to. Normalne to data nacte, neni mozne ze Vam pristup na vyse zminenou stranku blokuje treba nejaky firewall?
RebelMe píše:mvysata píše:RebelMe píše:mvysata píše:
---
A příkládám screenshot:
Nechapu jak je mozne ze Vam data nestahuje ale pred chvili jsem to zkousel a jde mi to. Normalne to data nacte, neni mozne ze Vam pristup na vyse zminenou stranku blokuje treba nejaky firewall?
Tak jsem na to konečně přišel. ESPN America se nenačítá jenom při připojení přes domácí internet (který je za nějakým nablblým celobarákovým firewallem). Takže stačí se jednou za dva týdny připojit jinde, což s notebookem není problém a ten TV program si načíst do zásoby...
Zpět na „Problémy s programem iTV“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů