Avast
Re: Avast
Kessn píše:Kessn píše:Ahoj zase mě Avast zablokoval iTV! Už jsem jim psal , že je to falešný poplach a pořád se to opakuje asi tak 2 x ročně. Máte někdo stejné problémyLáďa
Tak už jsem to vyřešil snad to vydrží. Stáhl jsem si nový iTV.exe a nahradil ten původní. Láďa
Vubec nechapu jak ceska firma muze program v cestine oznacit jako vir. Oni to totiz vubec nezkousi ale vetsinou to zrejme od nekoho prebiraji aniz by si overovali jestli to neni falesny poplach.
mvysata píše:Kessn píše:Kessn píše:Ahoj zase mě Avast zablokoval iTV! Už jsem jim psal , že je to falešný poplach a pořád se to opakuje asi tak 2 x ročně. Máte někdo stejné problémyLáďa
Tak už jsem to vyřešil snad to vydrží. Stáhl jsem si nový iTV.exe a nahradil ten původní. Láďa
Vubec nechapu jak ceska firma muze program v cestine oznacit jako vir. Oni to totiz vubec nezkousi ale vetsinou to zrejme od nekoho prebiraji aniz by si overovali jestli to neni falesny poplach.
Jak nechápu??? Dobře víte, že nic nepřebírají, ale ja tam nastaveno sledovaní přístupu k instrukcím procesoru. No a jestli k němu někdo přistupuje jako prase, je to vyhodnoceno jako vir (třetí semestr

Bože, dej abych už tu vejšku měla za sebou!!!!!!!!!!!!!
nikola115 píše:
Hmmmm doufám,že Vás ta škola naučí i něco jiného než spamovat tam kde nejste vítána.Ale spíš asi ne.Å koda myslel jsem,že na školy chodí inteligentní lidé,bohužel Vy mezi ně nejspíš nepatříte.Zajímalo by mne kolik jste vytvořila programů,že dokážete jen kydat hnůj na práci někoho jiného.
Jak tu bylo řečeno tohle je forum a neomezený vládce je tu admin.Pokud se Vám nelíbí,že to tu promazává,Váš problém.Mě to nevadí.
za tu dobu co ITV používám,s ním nemám sebemenší problém...kromě menších zádrhelů které p.Vyšata pokaždé rychle odstraní.
nikola115 píše:mvysata píše:Kessn píše:Kessn píše:Ahoj zase mě Avast zablokoval iTV! Už jsem jim psal , že je to falešný poplach a pořád se to opakuje asi tak 2 x ročně. Máte někdo stejné problémyLáďa
Jak nechápu??? Dobře víte, že nic nepřebírají, ale ja tam nastaveno sledovaní přístupu k instrukcím procesoru. No a jestli k němu někdo přistupuje jako prase, je to vyhodnoceno jako vir (třetí semestr)
Tak tohle je asi ta nejvetsi blbost co jsem asi kdy ohledne programovani slysel... no radsi se k tomu ani nebudu dal vyjadrovat a kazdej at si sam udela o tom obrazek
nikola115 píše:mvysata píše:Kessn píše:Kessn píše:Ahoj zase mě Avast zablokoval iTV! Už jsem jim psal , že je to falešný poplach a pořád se to opakuje asi tak 2 x ročně. Máte někdo stejné problémyLáďa
Jak nechápu??? Dobře víte, že nic nepřebírají, ale ja tam nastaveno sledovaní přístupu k instrukcím procesoru. No a jestli k němu někdo přistupuje jako prase, je to vyhodnoceno jako vir (třetí semestr)
todle jsi myslela opravdu vazne ?
jestli ano, no tak to je docela masakr. protoze vubec nemas predstavu o archetekture pocitace.
antivirove firmy si predavaji informace. to je proste fakt.
co jsou to ty praseci instrukce ? to by me to docela zajimalo.
a v cem vlastne v tom tretim semestru programujete ?
kolik se musi takovych semestru absolvovat ? 0xff ?
Zpět na „Problémy s programem iTV“