Ztráta programů
Ztráta programů
Dobrý den, prosím o vysvětlení následujícího problému: Při pokuse o vyvolání programů některých českých televizních stanic se mi u všech položek objevil nápis "PORUÅ ENí PRíV". Kokrétně se jedná o televizní stanice ČT1, ČT2, Nova, Prima, Eurosport, Nova Sport a í“čko. Je to trvalé nebo to budete nějak řešit. (Vaši službu mám na dva roky zaplacenou, ale své jméno jsem v seznamu nenašel). Děkuji předem za odpověď. B.Poljak
Re: Ztráta programů
Bohuslav Poljak píše:Dobrý den, prosím o vysvětlení následujícího problému: Při pokuse o vyvolání programů některých českých televizních stanic se mi u všech položek objevil nápis "PORUÅ ENí PRíV". Kokrétně se jedná o televizní stanice ČT1, ČT2, Nova, Prima, Eurosport, Nova Sport a í“čko. Je to trvalé nebo to budete nějak řešit. (Vaši službu mám na dva roky zaplacenou, ale své jméno jsem v seznamu nenašel). Děkuji předem za odpověď. B.Poljak
Jen mám otázku..mimo váš dotaz...jaký seznam myslíte?Ten tady u fóra?Pokud ano,tak je to seznam registrovaných uživatelů na tomto fóru,ne ITV.
Re: Ztráta programů
Bohuslav Poljak píše:Dobrý den, prosím o vysvětlení následujícího problému: Při pokuse o vyvolání programů některých českých televizních stanic se mi u všech položek objevil nápis "PORUÅ ENí PRíV". Kokrétně se jedná o televizní stanice ČT1, ČT2, Nova, Prima, Eurosport, Nova Sport a í“čko. Je to trvalé nebo to budete nějak řešit. (Vaši službu mám na dva roky zaplacenou, ale své jméno jsem v seznamu nenašel). Děkuji předem za odpověď. B.Poljak
Jen pouzivate starsi verzi programu iTV, posledni je 1.5.488 a v ni pak staci dat Aktualizovat vsechny dny aby se dohrala spravna data
Zpět na „Problémy s programem iTV“