Žádost - tlačítko Předchozí den
Žádost - tlačítko Předchozí den
Funkce načtení předešlého dne je sice v menu, ale dostat se na ni je trochu zdlouhavé. Å lo by tedy přidat tlačítko do okna s programy? Nahoře je místa dost. Nebo nechat ouško s minulým dnem.
S rozmachem nabídky providerů dívat se na pořady zpětně by se tahle funkce hodila.
Díky.
S rozmachem nabídky providerů dívat se na pořady zpětně by se tahle funkce hodila.
Díky.
Re: Žádost - tlačítko Předchozí den
Myslite to tlacitko pridat v Prohlizeni programu v okne? To by nemel byt problem. Podivam se na to.
Také bych to využil 
Sent from SGNII using Tapatalk 4.5.2

Sent from SGNII using Tapatalk 4.5.2
Používám program iTV od roku 2008
mvysata píše:Myslite to tlacitko pridat v Prohlizeni programu v okne? To by nemel byt problem. Podivam se na to.
Ano, tam. Nebo jak jsem psal, místo nového tlačítka pro uplynulý den nechat ouško toho posledního. To by bylo možná jednodušší. To je už na Vás.
Každopádně díky.
Je to v nové verzi na poslední záložce
No chvilku jsem to hledal
Čekal jsem to spíš vlevo, ale dobrý. Díky!

Také děkuji 
Nestálo by za to, záložky se dny trochu poladit? Např. nevypisovat celé názvy dnů v týdnu, ale použít pouze jejich zkratky?
čt 12.6., pá 13.6., so 14.6., ...
Záložky pak budou užší a bude větší pravděpodobnost, že se vejdou na obrazovku všechny a nebude třeba zobrazovat posouvací tlačítka.
Spolu s uživatelem bych uvítal, kdyby byly všechny dny řazeny chronologicky, včetně uplynulého.
Aktuální datum by mohlo být tučně zvýrazněno a uplynulé datum naopak znevýrazněno.

Sice jsem to nemusel hledat, protože jsem na toto řazení v iTV již zvyklý, ale intuitivní pro nové uživatele to není.uživatel píše:No chvilku jsem to hledalČekal jsem to spíš vlevo, ale dobrý. Díky!
Nestálo by za to, záložky se dny trochu poladit? Např. nevypisovat celé názvy dnů v týdnu, ale použít pouze jejich zkratky?
Záložky pak budou užší a bude větší pravděpodobnost, že se vejdou na obrazovku všechny a nebude třeba zobrazovat posouvací tlačítka.
Spolu s uživatelem bych uvítal, kdyby byly všechny dny řazeny chronologicky, včetně uplynulého.
Aktuální datum by mohlo být tučně zvýrazněno a uplynulé datum naopak znevýrazněno.

Sice se mi všechny záložky vlezou na monitor, takže tu poslední vidím bez nutnosti posouvání, ale pro majitele menších monitorů to moc pohodlné není. Možnosti k íºpravám tu jsou, včetně Vámi navrhovaného z(ne)výraznění záložek, ale je to nová fičurka, tak snad se ještě poladí.
Tak je to opravené plus jsem ještě udělal pár opatření u programů České televize aby se špatně nenačítala data pokud nejsou všechny programy této televize k dispozici.
Nádhera, díky za implementaci mého návrhumvysata píše:Tak je to opravené plus jsem ještě udělal pár opatření u programů České televize aby se špatně nenačítala data pokud nejsou všechny programy této televize k dispozici.

Mám jen jeden dotaz, možná připomínku, protože nevím, zda je to feature, nebo chyba.jis píše:Nestálo by za to, záložky se dny trochu poladit? Např. nevypisovat celé názvy dnů v týdnu, ale použít pouze jejich zkratky?
Přepínám dny pomocí klávesových zkratek:
Ctrl + levá_šipka = posun o den vlevo
Ctrl + pravá_šipka = posun o den vpravo
Při tomto ovládání se zcela ignoruje předchozí den a pohybuji se dopředu nebo zpětně kolem dokola pouze v rozsahu ode dneška do nejvzdálenější budoucnosti. Na předchozí den se však mohu dostat pouze myší.
BTW: Možnost ovládat iTV prakticky kompletně z klávesnice je naprosto k nezaplacení a i proto na tento program nedám dopustit

mvysata píše:Tak je to opravené plus jsem ještě udělal pár opatření u programů České televize aby se špatně nenačítala data pokud nejsou všechny programy této televize k dispozici.
Jo, jednoduché, íºčelné. Dobrá práce.
To je možný, že ty šipky nejdou, na ty jsem íºplně zapomněl, kouknu na to a opravím to.
Já z iTV hlavně používám okno s běžícími pořady na ploše a samozřejmě připomínání přes šablony, jinak už ani program neprocházím, když mi to přes automaticky označí co mně zajímá a když se na to dívat nechci tak prostě to upozornění zavřu.
Takže ani nepotřebuji mít program v mobilu, maximálně seznam v kalendáři, jen by mně to připomínání otravovalo.
Já z iTV hlavně používám okno s běžícími pořady na ploše a samozřejmě připomínání přes šablony, jinak už ani program neprocházím, když mi to přes automaticky označí co mně zajímá a když se na to dívat nechci tak prostě to upozornění zavřu.
Takže ani nepotřebuji mít program v mobilu, maximálně seznam v kalendáři, jen by mně to připomínání otravovalo.
Tak je to opravené, a přitom jsem i opravil přesun v záložkách přes klávesy pokud je zobrazení po stanicích.
Přišel jsem na malý bug. Kliknu na předchozí den - zobrazí se, kliknu na Právě běží - zobrazí se, ale aktivní zůstane záložka předchozího dne.
Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“