Profily
Profily
Doufám, že nejsem jediný, kdo používá iTV na notebooku a cestuje po více místech. Jelikož jsem student a cestuji mezi domovem a kolejí, tak bych ocenil možnost ukládat si stanice do nějakých profilů, protože doma třeba nechytím Cool, Barandov a další, zatímco na koleji nemám Vivu, MTV, Eurosport a jiné stanice. Proto bych třeba při příjezdu domů zvolil jeden profil a byl bych upozorňován pouze na pořady stanic, které můžu doma sledovat. Myslíte si, že by bylo možné a užitečné to zakomponovat do aplikace?
Re: Profily
kapl.tom píše:Doufám, že nejsem jediný, kdo používá iTV na notebooku a cestuje po více místech. Jelikož jsem student a cestuji mezi domovem a kolejí, tak bych ocenil možnost ukládat si stanice do nějakých profilů, protože doma třeba nechytím Cool, Barandov a další, zatímco na koleji nemám Vivu, MTV, Eurosport a jiné stanice. Proto bych třeba při příjezdu domů zvolil jeden profil a byl bych upozorňován pouze na pořady stanic, které můžu doma sledovat. Myslíte si, že by bylo možné a užitečné to zakomponovat do aplikace?
Urcite by to slo nejak vyresit, podivam se na to
mvysata píše:kapl.tom píše:Doufám, že nejsem jediný, kdo používá iTV na notebooku a cestuje po více místech. Jelikož jsem student a cestuji mezi domovem a kolejí, tak bych ocenil možnost ukládat si stanice do nějakých profilů, protože doma třeba nechytím Cool, Barandov a další, zatímco na koleji nemám Vivu, MTV, Eurosport a jiné stanice. Proto bych třeba při příjezdu domů zvolil jeden profil a byl bych upozorňován pouze na pořady stanic, které můžu doma sledovat. Myslíte si, že by bylo možné a užitečné to zakomponovat do aplikace?
Už jste se na to podíval? Myslíte, že by to bylo možné do programu přidat? Velmi bych to ocenil.
kapl.tom píše:mvysata píše:kapl.tom píše:Doufám, že nejsem jediný, kdo používá iTV na notebooku a cestuje po více místech. Jelikož jsem student a cestuji mezi domovem a kolejí, tak bych ocenil možnost ukládat si stanice do nějakých profilů, protože doma třeba nechytím Cool, Barandov a další, zatímco na koleji nemám Vivu, MTV, Eurosport a jiné stanice. Proto bych třeba při příjezdu domů zvolil jeden profil a byl bych upozorňován pouze na pořady stanic, které můžu doma sledovat. Myslíte si, že by bylo možné a užitečné to zakomponovat do aplikace?
Už jste se na to podíval? Myslíte, že by to bylo možné do programu přidat? Velmi bych to ocenil.
Zatim jsem na to nekoukal, az bude vic casu tak to zkusim promyslet...
Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“