Upozornění na pořad

Co se jinam nevešlo ...
Mysterious Art

Upozornění­ na pořad

Příspěvekod Mysterious Art » úte 21 září, 2010 21:17

Bylo by možné, aby Pop-up okna s upozornění­m měla stejnou velikost? Velice by mi to usnadnilo jejich zavření­ po přečtení­. Stačilo by myš přiložit na nejspodnější­ kří­žek a okna by se po zavření­ posouvala dolů na stejné mí­sto. Mám 110 programů a klí­čové slovo např: "komedie" a "sci-fi". Oken je ke čtení­ a k zaví­rání­ třaba 15 naráz - každé má kří­žek jinde. (pochopitelně by to vedlo k omezení­ informací­ v původně velkých oknech, což by teor. nemuselo vadit) Dí­í­í­í­í­í­ky :-)

admin
Site Admin

Re: Upozornění­ na pořad

Příspěvekod admin » úte 21 září, 2010 21:50

Mysterious Art píše:Bylo by možné, aby Pop-up okna s upozornění­m měla stejnou velikost? Velice by mi to usnadnilo jejich zavření­ po přečtení­. Stačilo by myš přiložit na nejspodnější­ kří­žek a okna by se po zavření­ posouvala dolů na stejné mí­sto. Mám 110 programů a klí­čové slovo např: "komedie" a "sci-fi". Oken je ke čtení­ a k zaví­rání­ třaba 15 naráz - každé má kří­žek jinde. (pochopitelně by to vedlo k omezení­ informací­ v původně velkých oknech, což by teor. nemuselo vadit) Dí­í­í­í­í­í­ky :-)

Staci na to upozornovaci okno kliknout dvakrat rychle levym tlacitkem mysi (tzv.doubleclick) a to okno se samo zavre a cele se to posune dolu, snadnejc uz to asi nejde :)

Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“