iTV na jednom PC s více OS

Co se jinam nevešlo ...
pivec

iTV na jednom PC s ví­ce OS

Příspěvekod pivec » úte 22 červen, 2010 14:13

Dobrý den, jsem překvapen, že nelze bez problémů instalovat iTV v rámci jedné stanice na různé OS (w2k,XP,Vista,W7,Linux).
Nerozumí­m Vaší­ odpovědi na "starý" dotaz:
Cituji
Dobrý den,měl bych dotaz nešel by použí­vat ITV program na jední­m PC,ale na dvouch systémech,mám sedmičky a chtěl bych použí­vat ještě XP.
Dí­ky za odpověď.
Valehrach
Odpověď:
Pokud se odesle Prideleni klice z druheho OS a puvodni klic pote zustane stale aktivni pak pujde iTV pouzivat na obou OS, pokud ne a puvodni klic bude zablokovan tak to bohuzel nepujde.
Konec citace
Kdo "určuje", že původní­ klí­č zůstane aktivní­? Kdo ho zablokuje? To snad není­ háhodné! Mám teď stejný problém. Odeslal jsem registraci z "nového" OS (XP) a zřejmě iTV nebude funkční­ na w2k. To se mi nelí­bí­. Pokud ví­m, tak v podmí­nkách je uvedeno, že licence platí­ na jednu stanici. To výše popsaná situace neporušuje.
Děkuji za odpověď.
Pivec

admin
Site Admin

Re: iTV na jednom PC s ví­ce OS

Příspěvekod admin » úte 22 červen, 2010 16:22

pivec píše:Dobrý den, jsem překvapen, že nelze bez problémů instalovat iTV v rámci jedné stanice na různé OS (w2k,XP,Vista,W7,Linux).
Nerozumí­m Vaší­ odpovědi na "starý" dotaz:
Cituji
Dobrý den,měl bych dotaz nešel by použí­vat ITV program na jední­m PC,ale na dvouch systémech,mám sedmičky a chtěl bych použí­vat ještě XP.
Dí­ky za odpověď.
Valehrach
Odpověď:
Pokud se odesle Prideleni klice z druheho OS a puvodni klic pote zustane stale aktivni pak pujde iTV pouzivat na obou OS, pokud ne a puvodni klic bude zablokovan tak to bohuzel nepujde.
Konec citace
Kdo "určuje", že původní­ klí­č zůstane aktivní­? Kdo ho zablokuje? To snad není­ háhodné! Mám teď stejný problém. Odeslal jsem registraci z "nového" OS (XP) a zřejmě iTV nebude funkční­ na w2k. To se mi nelí­bí­. Pokud ví­m, tak v podmí­nkách je uvedeno, že licence platí­ na jednu stanici. To výše popsaná situace neporušuje.
Děkuji za odpověď.
Pivec

Napiste mi na email o jake klice se jednalo (XP i Win2000), podivam se na to. O tom ze by se automaticky poskytovaly klice pro vice operacnich systemu na jednom PC nikde nic psano neni. Aktivacni klice blokuji ja na zaklade registracniho klice. Je tedy pouze na mne jestli puvodni klic zustane platny nebo ne.

Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“