Vylepšení na tzv. double upozornění na pořad
Vylepšení na tzv. double upozornění na pořad
V prográmku iTV je jednou z nejzajímavější věcí nastavitelnost upozornění na zvolený TV pořad v celé změti televizní nabídky. Navolím si na PC řadu programů na celý den. které mi zajímají a na ty dostávám řadu zvukových upozonění, jenž se mi v průběhu dne slijí a už je tolik nekontroluji. Jenže jsou pořady, které tzv. "Nechcete propásnout". Stěžejní pořady dne. Může jít o fotbalový zápas či skvělý film. Bylo by možné upravit zvláštní upozornění na iTV pro takový typ pořadů (VIP)? To znamená jiné zvukové nastavení upozornění (výraznější) a třeba i 10 min. předem. A ve výběru provést zvláštní barevné nastavení?
Re: Vylepšení na tzv. double upozornění na pořad
bakab píše:V prográmku iTV je jednou z nejzajímavější věcí nastavitelnost upozornění na zvolený TV pořad v celé změti televizní nabídky. Navolím si na PC řadu programů na celý den. které mi zajímají a na ty dostávám řadu zvukových upozonění, jenž se mi v průběhu dne slijí a už je tolik nekontroluji. Jenže jsou pořady, které tzv. "Nechcete propásnout". Stěžejní pořady dne. Může jít o fotbalový zápas či skvělý film. Bylo by možné upravit zvláštní upozornění na iTV pro takový typ pořadů (VIP)? To znamená jiné zvukové nastavení upozornění (výraznější) a třeba i 10 min. předem. A ve výběru provést zvláštní barevné nastavení?
No ted mne napadlo ze by slo udelat aby porady ktere jsou nastaveny pres sablonu meli (samozrejme po nastaveni) jine zvukove upozorneni nez porady ktere si uzivatel sam samostatne zaskrtne ze chce na ne upozornit. Protoze si nedovedu jinak predstavit jak bude nekdo vybirat z vice druhu upozornovani na porad. To si myslim ze by bylo zbytecny. Take by treba upozornovaci okno na samostatne vybrany porad melo trochu jinou barvu (napr.cervene). A nebo pravym tlacitkem prepinat Bez upozorneni/upozorneni/zvlastni upozorneni. Jeste to nejak promyslim.
Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“