Profily

Co se jinam nevešlo ...
kapl.tom

Profily

Příspěvekod kapl.tom » úte 16 červen, 2009 17:56

Doufám, že nejsem jediný, kdo použí­vá iTV na notebooku a cestuje po ví­ce mí­stech. Jelikož jsem student a cestuji mezi domovem a kolejí­, tak bych ocenil možnost ukládat si stanice do nějakých profilů, protože doma třeba nechytí­m Cool, Barandov a další­, zatí­mco na koleji nemám Vivu, MTV, Eurosport a jiné stanice. Proto bych třeba při pří­jezdu domů zvolil jeden profil a byl bych upozorňován pouze na pořady stanic, které můžu doma sledovat. Myslí­te si, že by bylo možné a užitečné to zakomponovat do aplikace?

admin
Site Admin

Re: Profily

Příspěvekod admin » úte 23 červen, 2009 6:24

kapl.tom píše:Doufám, že nejsem jediný, kdo použí­vá iTV na notebooku a cestuje po ví­ce mí­stech. Jelikož jsem student a cestuji mezi domovem a kolejí­, tak bych ocenil možnost ukládat si stanice do nějakých profilů, protože doma třeba nechytí­m Cool, Barandov a další­, zatí­mco na koleji nemám Vivu, MTV, Eurosport a jiné stanice. Proto bych třeba při pří­jezdu domů zvolil jeden profil a byl bych upozorňován pouze na pořady stanic, které můžu doma sledovat. Myslí­te si, že by bylo možné a užitečné to zakomponovat do aplikace?

Urcite by to slo nejak vyresit, podivam se na to

kapl.tom

Příspěvekod kapl.tom » pát 18 prosinec, 2009 21:24

mvysata píše:
kapl.tom píše:Doufám, že nejsem jediný, kdo použí­vá iTV na notebooku a cestuje po ví­ce mí­stech. Jelikož jsem student a cestuji mezi domovem a kolejí­, tak bych ocenil možnost ukládat si stanice do nějakých profilů, protože doma třeba nechytí­m Cool, Barandov a další­, zatí­mco na koleji nemám Vivu, MTV, Eurosport a jiné stanice. Proto bych třeba při pří­jezdu domů zvolil jeden profil a byl bych upozorňován pouze na pořady stanic, které můžu doma sledovat. Myslí­te si, že by bylo možné a užitečné to zakomponovat do aplikace?

Už jste se na to podí­val? Myslí­te, že by to bylo možné do programu přidat? Velmi bych to ocenil.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pon 21 prosinec, 2009 22:37

kapl.tom píše:
mvysata píše:

Už jste se na to podí­val? Myslí­te, že by to bylo možné do programu přidat? Velmi bych to ocenil.

Zatim jsem na to nekoukal, az bude vic casu tak to zkusim promyslet...

Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“