ošetřit vícenásobné spuštění

Co se jinam nevešlo ...
jis

ošetřit ví­cenásobné spuštění­

Příspěvekod jis » úte 23 červen, 2009 8:11

Kdysi jsem to sem psal, ale pak se to smazalo při čištění­ fóra. iTV spouští­m ručně a někdy, když se ikonka v oznamovací­ oblasti schová, toto přehlédnu a iTV spustí­m znovu. Program to však neumí­ detekovat a opravdu se znovu spustí­. Nejenom, že pak zbytečně zabí­rá paměť, ale mám pocit, že to způsobuje i problém se synchronizací­. Pravděpodobně proto, že jsou některé datové soubory uzamčené předchozí­ spuštěnou instancí­.

Navrhuji detekovat, zda iTV již neběží­ a zabránit ví­cenásobnému běhu aplikace.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin

Re: ošetřit ví­cenásobné spuštění­

Příspěvekod admin » úte 23 červen, 2009 8:45

jis píše:Kdysi jsem to sem psal, ale pak se to smazalo při čištění­ fóra. iTV spouští­m ručně a někdy, když se ikonka v oznamovací­ oblasti schová, toto přehlédnu a iTV spustí­m znovu. Program to však neumí­ detekovat a opravdu se znovu spustí­. Nejenom, že pak zbytečně zabí­rá paměť, ale mám pocit, že to způsobuje i problém se synchronizací­. Pravděpodobně proto, že jsou některé datové soubory uzamčené předchozí­ spuštěnou instancí­.

Navrhuji detekovat, zda iTV již neběží­ a zabránit ví­cenásobnému běhu aplikace.

Leda by se to zaskrtavalo v nastaveni protoze ja kdyz iTV zkousim tak jich mam vice spustenych a kdyby to tam bylo natvrdo tak by mi to nefungovalo.

Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“